MEGLERNE

Hils på Ann-Christin, Steffen og Martin

Med bred erfaring fra alle typer boligsalg er våre eiendomsmeglere godt rustet til å se potensialet i din eiendom. Ta kontakt med oss i dag om du vurderer salg av bolig! 

Våre meglere er jordnære og vet at ærlighet varer lengst. Vi er opptatt av at både kjøper og selger skal ha en god opplevelse med Strilamegleren, og strekker oss langt for at prosessen skal gå så knirkefritt som mulig.

STRILAMEGLERNE

Ann-Christin Reime Fosse
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

acf@strilamegleren.no

Mob: 991 00 144


Ann-Christin har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har hun en toårig fagskoleutdanning innen interiørarkitektur. Ann-Christin har lang erfaring fra alle typer boligsalg, og vil gjøre sitt ytterste for at du som boligselger skal få best mulig pris for boligen din, på en trygg og effektiv måte.

Steffen Lyngtu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

steffen@strilamegleren.no

Mob: 481 43 737


Steffen er utdannet eiendomsmegler ved handelshøyskolen BI. Som fagansvarlig har han fokus på at jobben skal utføres profesjonelt for alle parter, samt at målsetninger oppnås via optimisme, positivitet og hardt arbeid.

Martin Jose Nielsen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

martin@strilamegleren.no

Mob: 994 05 553


Martin er en ekte bergenser som alltid har et smil på lur. Dersom du ønsker en megler som brenner for å gi deg god oppfølging og oppnå høyest mulig pris for din bolig, så kontakt gjerne Martin! 

Meglerne

Siden oppstarten har vi gjennomført salg av både prosjekter og bruktboliger i hele Hordaland. Vi har på denne tiden opparbeidet oss en god forståelse av boligmarkedet i Hordaland, og følger daglig med på utviklingen i de forskjellige områdene. Vi går nøye til verks når vi tar på oss oppdrag og målsetningen vår er å kjenne nærområdet bedre enn du som selger gjør. I god strilaånd jobbes det hardt, målrettet og strategisk i alle aspekter av meglingen for å møte markedet på riktig måte.