MEGLERNE

Hils på Steffen!

Med bred erfaring fra alle typer boligsalg er våre eiendomsmeglere godt rustet til å se potensialet i din eiendom. Ta kontakt med oss i dag om du vurderer salg av bolig! 

Våre meglere er jordnære og vet at ærlighet varer lengst. Vi er opptatt av at både kjøper og selger skal ha en god opplevelse med Strilamegleren, og strekker oss langt for at prosessen skal gå så knirkefritt som mulig.

STRILAMEGLERNE

Steffen Lyngtu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

steffen@strilamegleren.no

Mob: 481 43 737


Steffen er utdannet eiendomsmegler ved handelshøyskolen BI. Som fagansvarlig har han fokus på at jobben skal utføres profesjonelt for alle parter, samt at målsetninger oppnås via optimisme, positivitet og hardt arbeid.

Meglerne

Siden oppstarten har vi gjennomført salg av både prosjekter og bruktboliger i hele Hordaland. Vi har på denne tiden opparbeidet oss en god forståelse av boligmarkedet i Hordaland, og følger daglig med på utviklingen i de forskjellige områdene. Vi går nøye til verks når vi tar på oss oppdrag og målsetningen vår er å kjenne nærområdet bedre enn du som selger gjør. I god strilaånd jobbes det hardt, målrettet og strategisk i alle aspekter av meglingen for å møte markedet på riktig måte.