Eiendom

Ny flott 4-mannsbolig på Loftås
Ny flott 4-mannsbolig på Loftås
Illustrasjonsbilde Stue/kjøkken
Illustrasjonsbilde Stue/kjøkken
Fasadetegning med leilighetsnr. (Front)
Fasadetegning med leilighetsnr. (Front)
Fasadetegning med leilighetsnr. (bak)
Fasadetegning med leilighetsnr. (bak)
Fasadetegning
Fasadetegning
Snitt
Snitt
Fasadetegning 2
Fasadetegning 2
Planløsning leilighet 1
Planløsning leilighet 1
Planløsning leilighet 2
Planløsning leilighet 2
Planløsning leilighet 3
Planløsning leilighet 3
Planløsning leilighet 4
Planløsning leilighet 4
Nedgravde avfallsløsninger i feltet
Nedgravde avfallsløsninger i feltet
Ole Bull huset
Ole Bull huset
Idyll ved Brakvatnet
Idyll ved Brakvatnet
Gangbro til Loftås
Gangbro til Loftås
Kringastemma
Kringastemma
Fergen
Fergen
Vakre Valestrand
Vakre Valestrand

Vestland
B6-4 - Firemannsbolig - Loftås

Prisantydning
Kr 1 950 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2021
Soverom 2
P-rom 40 m2
Tomteareal 1 559m² (Eiet tomt)
Energimerke B

Velkommen til B6-4 - Firemannsbolig - Loftås

Eiendommen ligger vakkert til på Loftås, Valestrand. Her ønsker man å legge til rette for rimelige, men gode leiligheter med en praktisk planløsning. Med to soverom og dagens tekniske standard får man her mye for pengene!

Adresse

B6-4 - Firemannsbolig - Loftås
5281 Valestrandsfossen

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 61 i Osterøy kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra fergekaien følg Fv567 Valestrandsvegen i ca. 4 minutter. Etter Kringastemma tar man første innkjørsel til høyre inn på Loftåsvegen. Følg denne til man kommer til eiendommen.

Eiendommen ligger vakkert til på en solrik åskam på Loftås, Valestrand. Valestrand er det største tettstedet på den grønne øyen Osterøy. Valestrand er ikke bare stedet der Ole Bull hadde sitt sommerhus, her avholdes det festivaler, konserter, årlige halvmaraton rundt Brakvatnet, og mye annet. Leiligheten ligger sentralt på Loftås, et flott byggefelt, som består av både etablerte områder, og områder under utbygging. Leiligheten ligger i et allerede godt etablert område. Den sentrale beliggenheten gir kort vei til buss, fergekai, butikk, legekontor, frisør og spisesteder på Valestrand. Fra leiligheten er det en kort sykkeltur til Valestrand skole, og det ligger også flere barnehager i nærheten. Ved Valestrand Skole ligger også Furubakken- en flott, stor kunstgressbane, der det er aktivitet både sent og tidlig. Det lokale fotballaget Valestrand Hejellfik FK holder til her, og det er stort engasjement rundt klubben. Fotballklubben har lag for alle aldre.

Valestrand har det beste av to verdener. Det er sentralt, og kort vei til det meste, men er samtidig landlig og rolig. Det tar bare rundt en halvtimes tid å kjøre til Bergen sentrum for en smak av byens pulserende folkeliv og talløse servicetilbud. Fra Valestrand går det ferge over til Breistein, M/F Ole Bull. Fra fergekaien på Breistein bruker man ca. 5 min til IKEA og 15 min til Bergen sentrum. Osterøybroen er nedbetalt, og fra leiligheten bruker du ca 17 minutter til Arna. Fra Arna stasjon går det tog til Bergen sentrum. Det tar 8 minutter, så er du midt i Bergen sentrum.
Den daglige handelen får du gjort unna på Coop Extra Valestrand. Er det ønskelig med et bredere utvalg, er dette tilgjengelig 5-6 minutter unna i Lonevåg. Her er det flere kjøpesentre med både sports- og klesbutikker, matvarebutikker og vinmonopol, samt flere spisesteder. Enda større utvalg finner du i Åsane eller Arna, der valgmulighetene er mange. Frister det med et hyggelig kafébesøk, så kan vi trygt anbefale Eides, den hyggeligste kaféen i mils omkrets. Her blir du tatt godt i mot av de hyggelige Eidesjentene, som lager god mat og atmosfære. De selger i tillegg flotte gave- og pynteartikler.

Om man er glad i å bade på varme (eller kalde) dager, bor man i nærheten av flere fine steder å utfolde seg. Ved Brakvatnet er det laget til et hyggelig område med skjellsand, her er det langgrunt og barnevennlig. Det er også lagt til rette for grilling og telting her. Det er laget en fin grusvei rundt vannet, som egner seg godt for både rolige søndagsturer og friske løpeturer. Osterøy IL arrangerer blant annet halvmaraton på grusveien rundt Brakvatnet. Hjellvikstranda er også et godt alternativ. Her er det laget til en flott steinbrygge langs sjøkanten, gressplen og muligheter for å grille. Her er det også stupebrett.

Liker du bedre å stå på ski? Osterøy har et aktivt langrennsmiljø, og det er lysløype på Rolland. I tillegg er det utallige muligheter for skigåing ellers på øyen, blant annet med utgangspunkt i Båtaleitet i Bruviksdalen.Det finnes også mange flotte turmuligheter. Årlig avholdes det en 9-fjellstur som går over alle de flotte toppene på Valestrand. Dette er Hånipa, Erstadfjellet, Perafjellet, Hallandskletten, Burkelandsfjellet, Horsåsfjellet, Dalsnipa, Iseggjane og Eikelandsfjellet. Videre har man blant annet Reigstadfjellet og Brakvatnet som attraktive turdestinasjoner.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Det følgende er blant annet utdrag fra leveransebeskrivelsen som er tatt inn som vedlegg i salgsoppgaven. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelse og det som er omtalt her, eller i salgsoppgaven for øvrig, gjelder leveransebeskrivelsen foran.

Arbeidene utføres etter gjeldende Plan og bygningslov (TEK 17), Byggeforskrifter, NS 3420 toleranseklasse Il og for øvrig etter det som er alminnelig praksis og god håndverksmessig utførelse i bygningsbransjen.

Tomten blir opparbeidet og grovplanert med grus og jord iht. utomhusplan. Be om å få utomhusplan fra megler. Fundamentert på faste masser. Ringmur av betong. Bygget føres opp i treverk. Bygget leveres med umalt kledning, grunnet med 1 strøk. Ferdig lagt tak med snøsikring i henhold til gjeldende regelverk. Terrasser bygges i tre.
Innvendig blir alle vegger levert med ferdigmalte hutonitt plater bortsett fra på bad.

Innvendig tak leveres med ferdigmalte takplater. Innvendig listing leveres med ferdigmalt listvek og synlig spiker.

Gulv i laminat i alle rom utenom bad hvor det er fliser på gulv.

Formpressede lettdører i henhold til tegning.

Kjøkken fra valgt kjøkkenleverandør til en verdi av kr. 40.000,-. Dette inkluderermontering og ventilator. Hvitevarer er ikke inkludert.

Leilighetene har en funksjonell og god planløsning.

Man kommer inn i en enkel entre med tilgang til boden og det ene soverommet. Entreen leder videre direkte inn i stuen/køkkenet for en åpen og luftig løsning. Stuen/kjøkkenet er også tilrettelagt for en åpen og sosial løsning. Dette gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse. Leilighetene på første plan vil bli levert med terrasse på mark.

Soverom: 2 soverom i hver leilighet. Leilighetene leveres med 1 stk garderobeskap på det største soverommet.

Bad: Baderom leveres ferdig med baderomsplater på vegg og fliser på gulv pluss sokkelflis. Flis til en verdi av kr. 250 pr. m2 ink mva. Det blir dusjvegg 90x90 cm m/dusjgarnityr pr. bad. 1 stk gulv toalett pr. bad. 1 stk servant med ett-greps batteri inkl. 1 stk 60 cm servantskap pr. bad.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 40 kvm - 40 kvm, Bruksareal: 43 kvm - 43 kvm

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

o Balansert ventilasjonsanlegg
o Garderobeskap på største soverom
o Ringeanlegg, tlf og TV-kontakt, jording
o Fiber
o Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler
o Bunnledning samt nødvendig skjult ledningsnett som rør i rør system

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv på bad og via radiator eller konvektoroven ellers i leiligheten.

Parkering

Parkeringsplass på felles biloppstillingsplass. Gjesteparkering på anviste plasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 559 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for hele sameiet. Området består av nyere småhusbebyggelse i byggefelt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen og eierseksjonssameiet skal tilknyttes offentlig vann og avløp. Hovedveien i feltet skal overtas av det offentlige.

Reguleringsplan

Gjeldende reguleringsplan:

Reguleringsplan for Loftås B5-B9 (planid: 2012003). Reguleringsformål: Konsentrert småhusbebyggelse.

Plandokumenter kan leses hos megler.

Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Prisantydning

1 750 000,- - 1 950 000,- (Fast pris)

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Dokumenter

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
3x Træshaugledet 18 - Leilighet 3 2 40 / 43m² Kr 1 950 000
4x Træshaugledet 20 - Leilighet 4 2 40 / 43m² Kr 1 950 000

Sist oppdatert: 10.03.2021 13:46. Saksnr. 16-20-9002