Eiendom

Ny flott 4-mannsbolig på Loftås
Ny flott 4-mannsbolig på Loftås
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Fasadetegning med leilighetsnr
Fasadetegning med leilighetsnr
Fasadetegning med leilighetsnr
Fasadetegning med leilighetsnr
Fasadetegning
Fasadetegning
Fasadetegning
Fasadetegning
Planløsning leilighet 1
Planløsning leilighet 1
Planløsning leilighet 2
Planløsning leilighet 2
Planløsning leilighet 3
Planløsning leilighet 3
Planløsning leilighet 4
Planløsning leilighet 4
Snitt
Snitt
Oversiktsbilde over vakre Valestrand
Oversiktsbilde over vakre Valestrand
Idyll ved Brakvatnet
Idyll ved Brakvatnet
Fergen
Fergen
Engasjement
Engasjement
Gangbro til Loftås
Gangbro til Loftås
Kringastemma
Kringastemma
Nedgravde avfallsløsninger i feltet
Nedgravde avfallsløsninger i feltet

Vestland
B8-10 - Firemannsbolig - Loftås

Prisantydning
Kr 1 750 000 -
Kr 1 950 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2020
Soverom 2
P-rom 40 m2
Tomteareal 1 705m² (Fellestomt)
Energimerke B

Velkommen til B8-10 - Firemannsbolig - Loftås

Eiendommen ligger vakkert til på en solrik åskam på Loftås, Valestrand. Her ønsker man å legge til rette for rimelige, men gode leiligheter med en praktisk planløsning. Med to soverom og dagens tekniske standard får man her mye for pengene!

Adresse

B8-10 - Firemannsbolig - Loftås
5281 Valestrandsfossen

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 93 i Osterøy kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra fergekaien følg Fv567 Valestrandsvegen i ca. 4 minutter. Etter Kringastemma tar man første innkjørsel til høyre inn på Loftåsvegen. Følg denne til man kommer til eiendommen.

Eiendommen ligger vakkert til på en solrik åskam på Loftås, Valestrand. Valestrand er det største tettstedet på den grønne øyen Osterøy. Valestrand er ikke bare stedet der Ole Bull hadde sitt sommerhus, her avholdes det festivaler, konserter, årlige halvmaraton rundt Brakvatnet, og mye annet. Leiligheten ligger sentralt på Loftås, et flott byggefelt, som består av både etablerte områder, og områder under utbygging. Leiligheten ligger i et allerede godt etablert område. Den sentrale beliggenheten gir kort vei til buss, fergekai, butikk, legekontor, frisør og spisesteder på Valestrand. Fra leiligheten er det en kort sykkeltur til Valestrand skole, og det ligger også flere barnehager i nærheten. Ved Valestrand Skole ligger også Furubakken- en flott, stor kunstgressbane, der det er aktivitet både sent og tidlig. Det lokale fotballaget Valestrand Hejellfik FK holder til her, og det er stort engasjement rundt klubben. Fotballklubben har lag for alle aldre.

Valestrand har det beste av to verdener. Det er sentralt, og kort vei til det meste, men er samtidig landlig og rolig. Det tar bare rundt en halvtimes tid å kjøre til Bergen sentrum for en smak av byens pulserende folkeliv og talløse servicetilbud. Fra Valestrand går det ferge over til Breistein, M/F Ole Bull. Fra fergekaien på Breistein bruker man ca. 5 min til IKEA og 15 min til Bergen sentrum. Osterøybroen er nedbetalt, og fra leiligheten bruker du ca 17 minutter til Arna. Fra Arna stasjon går det tog til Bergen sentrum. Det tar 8 minutter, så er du midt i Bergen sentrum.
Den daglige handelen får du gjort unna på Coop Extra Valestrand. Er det ønskelig med et bredere utvalg, er dette tilgjengelig 5-6 minutter unna i Lonevåg. Her er det flere kjøpesentre med både sports- og klesbutikker, matvarebutikker og vinmonopol, samt flere spisesteder. Enda større utvalg finner du i Åsane eller Arna, der valgmulighetene er mange. Frister det med et hyggelig kafébesøk, så kan vi trygt anbefale Eides, den hyggeligste kaféen i mils omkrets. Her blir du tatt godt i mot av de hyggelige Eidesjentene, som lager god mat og atmosfære. De selger i tillegg flotte gave- og pynteartikler.

Om man er glad i å bade på varme (eller kalde) dager, bor man i nærheten av flere fine steder å utfolde seg. Ved Brakvatnet er det laget til et hyggelig område med skjellsand, her er det langgrunt og barnevennlig. Det er også lagt til rette for grilling og telting her. Det er laget en fin grusvei rundt vannet, som egner seg godt for både rolige søndagsturer og friske løpeturer. Osterøy IL arrangerer blant annet halvmaraton på grusveien rundt Brakvatnet. Hjellvikstranda er også et godt alternativ. Her er det laget til en flott steinbrygge langs sjøkanten, gressplen og muligheter for å grille. Her er det også stupebrett.

Liker du bedre å stå på ski? Osterøy har et aktivt langrennsmiljø, og det er lysløype på Rolland. I tillegg er det utallige muligheter for skigåing ellers på øyen, blant annet med utgangspunkt i Båtaleitet i Bruviksdalen.Det finnes også mange flotte turmuligheter. Årlig avholdes det en 9-fjellstur som går over alle de flotte toppene på Valestrand. Dette er Hånipa, Erstadfjellet, Perafjellet, Hallandskletten, Burkelandsfjellet, Horsåsfjellet, Dalsnipa, Iseggjane og Eikelandsfjellet. Videre har man blant annet Reigstadfjellet og Brakvatnet som attraktive turdestinasjoner.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2020

Eierform

Eierseksjonssameie.

Sameiet består av 4 eierseksjoner. Sameiebrøken vil bli 1/4.

Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24. I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde rådighetsbegrensninger.

Alle kjøpere må innrette seg etter sameiets vedtekter og husordensregler. Disse er p.t ikke utarbeidet, men vil bli utarbeidet i forbindelse med seksjoneringen. Det blir deretter opp til sameiet i fellesskap å bestemme det nærmere innhold.

Bygninger og byggemåte

Det følgende er blant annet utdrag fra leveransebeskrivelsen som er tatt inn som vedlegg i salgsoppgaven. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelse og det som er omtalt her, eller i salgsoppgaven for øvrig, gjelder leveransebeskrivelsen foran.

Arbeidene utføres etter gjeldende Plan og bygningslov (TEK 17), Byggeforskrifter, NS 3420 toleranseklasse Il og for øvrig etter det som er alminnelig praksis og god håndverksmessig utførelse i bygningsbransjen.

Tomten blir opparbeidet og grovplanert med grus og jord iht. utomhusplan. Be om å få utomhusplan fra megler. Fundamentert på faste masser. Ringmur av betong. Bygget føres opp i treverk. Bygget leveres med umalt kledning, grunnet med 1 strøk. Ferdig lagt tak med snøsikring i henhold til gjeldende regelverk. Terrasser bygges i tre.
Innvendig blir alle vegger levert med ferdigmalte hutonitt plater bortsett fra på bad.

Innvendig tak leveres med ferdigmalte takplater. Innvendig listing leveres med ferdigmalt listvek og synlig spiker.

Gulv i laminat i alle rom utenom bad hvor det er fliser på gulv.

Formpressede lettdører i henhold til tegning.

Kjøkken fra valgt kjøkkenleverandør til en verdi av kr. 40.000,-. Dette inkluderermontering og ventilator. Hvitevarer er ikke inkludert.

Leilighetene har en funksjonell og god planløsning.

Man kommer inn i en enkel entre med tilgang til boden og det ene soverommet. Entreen leder videre direkte inn i stuen/køkkenet for en åpen og luftig løsning. Stuen/kjøkkenet er også tilrettelagt for en åpen og sosial løsning. Dette gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse. Leilighetene på første plan vil bli levert med terrasse på mark.

Soverom: 2 soverom i hver leilighet. Leilighetene leveres med 1 stk garderobeskap på det største soverommet.

Bad: Baderom leveres ferdig med baderomsplater på vegg og fliser på gulv pluss sokkelflis. Flis til en verdi av kr. 250 pr. m2 ink mva. Det blir dusjvegg 90x90 cm m/dusjgarnityr pr. bad. 1 stk gulv toalett pr. bad. 1 stk servant med ett-greps batteri inkl. 1 stk 60 cm servantskap pr. bad.

Fremdrift

Byggearbeidene vil etter planen starte i løpet av 2020, men dette forutsetter at alle forbehold fra utbyggers side er bortfalt.

Fra byggestart anslås det en byggeperiode på 12 mnd til ferdigstillelse. Selger vil varsle kjøpere om byggestart.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 40 kvm - 40 kvm, Bruksareal: 43 kvm - 43 kvm

Boligenes arealer fremgår av prisliste og plantegninger. Definisjon på arealene er:

BRA: Boligens areal begrenset av ytterveggenes innside.

P-ROM (primærrom): Areal innenfor omsluttende yttervegger med fratrekk fra bod-areal. Dette er den reelle og effektive størrelsen av boareal ved en bolig. Alle oppgitte arealer må anses som omtrentlige. Selger tar forbehold om avvik. Mindre avvik gir ikke grunnlag for prisavslag. Alle arealer er hentet fra tegningsgrunnlaget.

Møblering / utstyr

o Balansert ventilasjonsanlegg
o Garderobeskap på største soverom
o Ringeanlegg, tlf og TV-kontakt, jording
o Fiber
o Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler
o Bunnledning samt nødvendig skjult ledningsnett som rør i rør system

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv på bad og via radiator eller konvektoroven ellers i leiligheten.

Parkering

Parkeringsplass på felles biloppstillingsplass. Gjesteparkering på anviste plasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 705 kvm, Eierform: Fellestomt

Areal: 1 705,9 m2.

Eierform tomt: Felles

Felles tomt for hele sameiet. Området består av nyere småhusbebyggelse i byggefelt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen og eierseksjonssameiet skal tilknyttes offentlig vann og avløp. Hovedveien i feltet skal overtas av det offentlige.

Reguleringsplan

Gjeldende reguleringsplan:

Reguleringsplan for Loftås B5-B9 (planid: 2012003). Reguleringsformål: Konsentrert småhusbebyggelse.

Plandokumenter kan leses hos megler.

Ferdigattest

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse skal foreligge ved overtakelse. Dersom overlevering skjer mot midlertidig brukstillatelse skal selger opplyse om hvilke arbeider som gjenstår. Dette kan også gi kjøper rett til å holde igjen
vederlag iht. bustadoppføringslova.

Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Prisantydning

1 750 000,- - 1 950 000,- (Fast pris)

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

Bygget vil bli forsikret av utbygger i byggeperioden. Fra og med overtakelse må sameiet tegne egen boligforsikring.

Hver kjøper må selv ordne med egen innbo og løsøreforsikring innen overtakelse.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om byggegodkjenning av tiltaket.

Det tas også forbehold om at selger får finansiering, samt at man oppnår tilstrekkelig forhåndssalg. Med tilstrekkelig forhåndssalg menes minimum 2 enheter.

Selger kan foreta nødvendige og/eller hensiktsmessige endringer i spesifikasjonene, f.eks. som følge av offentligrettslige krav, manglende tilgjengelighet eller prisendringer, så lenge dette ikke reduserer leilighetens forutsatte standard. Dette gjelder også for endringer/tilvalg. Slike endringer utgjør ikke en mangel, og gir ikke kjøper rett til prisavslag eller andre sanksjoner.

Selger kan også tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte enheter.

Tegninger og visualiseringer/3D er kun av illustrativ karakter og er ment for å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Ferdig produkt vil avvike fra illustrasjoner, tegninger, utsiktsbilder etc. Dette gir ikke grunnlag for prisavslag. Vi anmoder alle kjøpere om å sette seg godt inn i leveransebeskrivelsen, tegninger, salgsoppgaven, samt å ta en befaring på eiendommen før innlevering av kjøpetilbud.

Kommunale avgifter

Vann og avløp etter kommunens satser. Satsene er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt da det her er snakk om bygg under oppføring. Kontakt kommunen eller eiendomsmegler hvis det er noen spørsmål rundt dette. Eiendomsskatt fastsettes av kommunen før innflytting.

Renovasjon via ekstern leverandør, her BIR. Kjøper må tegne abonnement hos BIR. Leilighetene skal benytte felles nedgravd avfallsløsning i feltet. Kjøperne vil få et solidarisk vedlikeholdsansvar for avfallsanlegget sammen med øvrige kjøpere i feltet.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Felleskostnader knyttet til driften av sameiet fastsettes på første sameiemøte. Erfaringsmessig ligger slike utgifter på mellom 500 - 1000 kr pr måned i tilsvarende sameier. Dette dekker da typisk byggforsikring, felles strøm, brøyting og etv. sparing til fremtidig vedlikehold.

Kjøperne gjøres også kjent med at man får et solidarisk drifts- og vedlikeholdsansvar for de arealer og anlegg som ikke overtas for kommunalt vedlikehold i feltet. Slike anlegg kan selger overdra til kjøper i sameie med andre kjøpere i feltet, eller til en fremtidig velforening.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegninger.

Andre opplysninger

Prosjektet er enda ikke byggesøkt ovenfor bygningsmyndighetene. Det tas forbehold om at prosjektet godkjennes slik som beskrevet i salgsoppgaven.

Budgivning

Selv om man i prosjektet opererer med fastpris må kjøper levere inn et "kjøpetilbud". Kjøper er bundet av budet når dette er innlevert til selger. Selger er bundet av budet når selger har akseptert samme ordre.

Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert kjøpetilbud, og er derfor ikke forpliktet til å akseptere kjøpetilbudet.

Fra 1. januar 2014 må alle bud og som inngis til megler være skriftlig. Budgiver må legitimere seg ovenfor megler ved inngivelse av første bud, og bud må være signert. Dersom det er flere budgivere må alle legitimere seg og signere budskjema.

For å levere "kjøpetilbud" kan man benytte budskjemaet som er tatt inn i denne salgsoppgaven. Budskjemaet må være signert og legitimasjon av budgiver(e) må vedlegges. Budgiver vil motta en skriftlig mottaksbekreftelse når budet er kommet til meglers kunnskap.

Budgiver som ikke mottar bekreftelse må snarest kontakte ansvarlig megler Tom Andre Sivertsen pr. telefon 922 97 292 eller på kontoret på telefonnr. 56 99 26 00. Det advares mot å sende kopi av bankkort elektronisk.

Man kan også benytte "Gi bud"-knappen på prosjektets hjemmeside.

Man går da inn på:

https://strilamegleren.no/bolig-til-salgs/

og finner prosjektet. Man går deretter inn på den aktuelle leiligheten man ønsker å legge inn bud på og finner "gi bud"-knappen. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Bud, som ikke er skriftlig eller som mangler enten budgivers signatur eller kopi av legitimasjon vil, som hovedregel, ikke kunne formidles videre av megler.

Se også forbrukerinformasjon om budgivning som er tatt inn i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Ann-Christin Reime Fosse
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Tel. 99 10 01 44
acf@strilamegleren.no

Bestill utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
�sx (Solgt) B8-10 - Firemannsbolig - Loftås 2 40 / 43m² Kr 1 750 000
�sx B8-10 - Firemannsbolig - Loftås 2 40 / 43m² Kr 1 950 000
�sx B8-10 - Firemannsbolig - Loftås 2 40 / 43m² Kr 1 950 000

Sist oppdatert: 01.09.2020 08:16. Saksnr. 16-20-9001