Eiendom

Drone
Drone
Drone
Drone
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Ute
Ute
Fasade
Fasade
Ute
Ute
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Bad
Bad
Bad
Bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Drone
Drone
Fasade
Fasade
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Ute
Ute
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Utsikt
Utsikt
2dplan og 1
2dplan og 1

Vestland
Njåstadvegen 760

Prisantydning
Kr 1 700 000

Eierform Selveier
Boligtype Fritidseiendom
Byggeår 1988
Soverom 3
P-rom / BRA 61 / 65m²
Tomteareal 0m² (Festet tomt)
Energimerke F

Visning

20.09 12:00 - 13:00

HUSK Å MELDE DEG PÅ VISNING. Dette gjør vi for å minske risiko for smitte ved å vise boliger til én og én interessent med sitt eventuelle følge om gangen. NB! Vi gjennomfører kun avtalte visninger. Unngå derfor å komme uanmeldt til visning grunnet risiko

Velkommen til Njåstadvegen 760

Adresse

Njåstadvegen 760
5285 Bruvik

Matrikkel

Gnr. 21 bnr. 1 Fnr. 5 i Osterøy kommune

Beliggenhet, adkomst

Kjør over Osterøybroen og ta av til høyre mot Bruvik. Fortsett forbi Bruvik og ta til venstre mot Hakenes. Du forsetter opp svingene til Bruvikdalen. Vel oppe er det bare å fortsette rett frem. Like før Storavatnet, tar man til venstre på Sakksliveien. Etter ca. 150 - 200 meter innover på Sakksliveien, ligger hytten på høyre side. Det vil bli skiltet med Strilameglerens visningsskilt på fellesvisninger.


Hytten ligger flott og usjenert til i naturskjønne omgivelser ved Vestre Storavatnet i Bruvikdalen. Herifra er det flott utsikt ned mot Vestre Storavatnet og eiendommen har gode solforhold til sent på kveld midtsommers.

Fra Bruvikdalen har man flere turmål med spektakulær utsikt over fjordlandskapet. Kjente turmål som Bruviknipa, Olsnesnipa og Rispingen gir deg utsyn over fjorden og er fine turmål med god sti og merking. Fra Bruvikdalen er det mange fine grusveier som kan benyttes som syklende eller gående. Træet gård som er en del av Den norske turistforeningens hytter ligger også her. Nøkkel kan lånes på butikken i sentrum av Bruvik eller kan kjøpes av turistforeningen. Storavatnet er også et populært turmål for mange. Vannet er som navnet sier stort, og passer bra til kajakkturer eller fisketurer fra land eller i kano. Om vinteren legger det seg ofte et tykt lag med is på noen av de mindre vannene rundt som lager en naturlig plass for skøyting. På vinterstid er det også mulig å benytte turski i området

Osterøy er forøvrig kjent for å være Nordens største innlandsøy og er et paradis for friluftsmennesker. Her avholdes det festivaler, konserter, maraton og mye annet. Øyen har alt av fjord og fjell. Kommunen er ellers veldig aktiv innen idrett og kultur. Her er det et aktivt langrennsmiljø med utallige muligheter for skitur, skogstur og fjelltur. Området hytten ligger i består av skog og skogsterreng. I tillegg er det flere muligheter for jakt og fiske i området.

Fra eiendommen er det ca. 45 min. kjøring til Åsane. Det er ca. 9 km til nærbutikk på Bruvik. Det er også forholdsvis kort vei til Lonevåg via bomveg til Njåstad. I Lonevåg finnes de fleste servicetilbud.

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 1988

Bygninger og byggemåte

I forbindelse med salget er det laget en tilstandsrapport for bolig med arealmåling av takstingeniør Roy Kristian Nordanger. En tilstandsrapport legger vekt på å fremstille de bygningstekniske forhold som er særlig relevante ved eierskifte. Følgende opplysninger er hentet fra denne rapporten, datert 19.06.2020. Se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgave for nærmere teknisk beskrivelse av boligen. I rapporten er det gitt en tilstandsvurdering med både tekst og karakter, og disse karakterene er som følger:

Tilstandsgrad 0 (TG0 - Grønn) = Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1 (TG1 - Grønn) = Svake symptomer
Tilstandsgrad 2 (TG2 - Gul) = Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3 (TG3 - Rød) = Kraftige symptomer

Følgende bygningstekniske komponenter har fått tilstandsgrad 2 eller høyere i rapporten:

- Grunnmur TG2
- Vinduer og dører TG2
- Terrasse, balkonger og utvendige trapper TG2
- Etasjeskillere TG2

For ytterligere informasjon vedrørende disse forholdene, henvises det til tilstandsrapporten, som er vedlegg til salgsoppgaven.


Hytten har/er betongsåle lagt/ fundamentert på fjell og sparesteinsmasser. Grunnmuren er av ubehandlet lettklinkerblokker (Leca eller tilsvarende). Dreneringen er naturlig avrenning til terreng. Yttervegger består av bindingsverk av trevirke. Isolert og vindtettet konstruksjon. Yttervegger er utlektet for luftespalte og kledd med bordkledning av furu eller gran. Overflatebehandlet med beis eller maling. Det er ikke montert musebånd bak kledning. Vinduer har trekarmer med isolerglassruter og malt overflate. Det er 4 nye glassruter i vinduer i stue fra 2020. Det er nytt vindu på soverom 1 fra 2017. Innerdører er malte trefyllingsdører og malte trekarmer. Innadslående ytterdør og boddør har panel og malt overflate. Trekarm med malt overflate. Balkongdør har glass og panelt brystning, isolerglass og malte karmer og brystning. Etasjeskillere har bjelker av tre med bærende undergulv. Antatt isolert. Stubbet gulvkonstruksjon. Sperretak konstruksjon av trevirke. Bærende konstruksjon av limtre og søyler. Innvendig panelte skråtak. Isolert konstruksjon. Takrenner og nedløpsrør av overflatebehandlet metall. Skiftet sammen med tekking i 2017. Takfotbeslag/ skvettbeslag av overflatebehandlet metall. Boligen har elementskorstein. Pusset og malt overflate på pipestamme innvendig. Pusset og overflatebehandlet over tak. Standard pipehatt av overflatebehandlet stål/ metall. Sotluke i pipeelement. Ny rentbrennende peisovn type Morsø. Montert av godkjent firma. Din flamme AS i 2017. Skorstein er nylig pusset/ overflatebehandlet utvendig.

Det er stor terrasseplatting/ altan rundt 3 sider på boligen. Impr. trevirke med søyler og gulvbjelker. Beisede terrassebord . Rekkverk av trevirke med beiset overflate. Trapp og rekkverk av trevirke.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Boligens netto rom- arealer er fordelt slik:
Entre/vindfang (2,15 kvm), toalettrom (1,94 kvm), gang (4,27 kvm), Soverom 1 (7,50 kvm), Soverom 2 (4,75 kvm), Soverom 3 (4,85 kvm), Bad (2,50 kvm), stue (23,55 kvm), kjøkken (6,92 kvm) og utvendig bod (4,49 kvm).

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Velkommen til Njåstadvegen 760! En hytte liggende usjenert til i naturskjønne omgivelser i Bruvikdalen.

Idet man kommer inn i hytten blir man møtt med en entre med plass til både sko og jakker. I tillegg til dette befinner hyttens wc-rom seg her. Rommet har flislagt gulv, malt panel på vegger og i himling, samt et forbrenningtoalett Zinderella fra 2017.

Stuen er stor og luftig. Her kommer det rikelig med naturlig lys inn fra de store vinduene. Stuen byr på god plass til både sofagruppe og spisestue. Kjøkkenet som er i samme rom har en praktisk åpen løsning som gir godt med skap og benkeplass. Kjøkkenøyen som er montert gjør at det mulig for kokken å snakke med gjestene mens maten tilberedes. Innredningen er fra IKEA og 2014. Det er sporfreste malte fronter med stål håndtak, vitrinefronter på overskap, laminat benkeplate, flislagt vegg over benk ved vask, stålvask og kjøkkenbatteri. Hvitevarer inkluderer keramisk koketopp, ovn i benkeskap, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøl/frys i høyskap. Fra kjøkkenet har man også tilkomst til hyttens terrasse.

Hyttens bad er oppusset i 2016. Det er belegg på gulv og baderomspanel på vegg. Varmtvannsbereder, varmeovn på vegg og baderomsmøbel med heldekkende servant, blandebatteri, speilskap, hyller og lysarmatur ble montert i 2016 under oppussing. Badet har også et dusjkabinett med garnityr og temostatbatteri, samt opplegg for vaskemaskin.

Det er 3 soverom i hytten. 2 av soverommene er rett under 5kvm, mens hovedsoverom er 7,5 kvm.

Hytten har gått gjennom endel oppgraderinger de siste årene:
- Ny taktekking av Icopal Decra elegance i 2017
- Oppgraderinger på el-anlegg ved kjøkken, sikringsskap med automatsikringer, nye stikkontakter i stue og soverom høsten 2017
- Oppsett og montering av baderomsovn utført av autorisert elektrofirma.
- Nytt elektrisk Zindarella forbrenningstoalett ble montert i 2017
- Ny varmtvannstank, nytt dusjkabinett, ny vask med skap og speilskap i 2016
- Ny peisovn av type: Morsø montert av Din Flamme AS i 2017
- Ny vannpumpe i 2019.

Velkommen på visning!

Oppvarming

Ny varmeovn veggmontert 2016.
Ny rentbrennende peisovn type Morsø. Montert av godkjent firma. Din flamme AS i 2017.

Parkering

Parkering for 2 biler like ved vei ca 50 meter unna. Tilkomst på sti bort til hytten.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2067, Festeavgift: 3522, Forfall 01.10
Festavgift ajour 2018
Restanse: 7 044,-
Neste regulering: 2026
Kreves samtykke fra bortfester på skjøte
Festeavgiften var avtalt til kr. 1 600,- i 1986. Megler har gjentatte ganger prøvd å få kontakt med bortfester for å få svar på dagens situasjon. Det opplyses at megler ikke har lykkes i å komme i kontakt med bortfester. Ifølge festekontrakten skal festeavgiften indeksreguleres hver tiende år i samsvar med prosentvis endring i konsumprisindeksen. Festeren gir rett til parkering av en bil og det senere vedlikehold av parkeringsplassen tilfaller festeren, i henhold til festekontrakt.

Vei, vann og avløp

Tilkomst via offentlig vei med privat stikkvei til eiendommen. Tilkoblet privat vanntilførsel, takvann nedløp til oppsamlingstank i kjeller. Pumpe plassert i kjeller.
Forbrenningstoalett Zindarella ble montert nytt i 2017.

Reguleringsplan

I følge gjeldende plan er arealbruken for eiendommen fastsatt til frtidsbebyggelse nåværende.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

1988/2991-3/51FESTEKONTRAKT - VILKÅR
14.04.1988
FESTETID: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,600
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
MED FLERE BESTEMMELSER
GJELDER FESTE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1988/2991-4/51URÅDIGHET
14.04.1988
KAN IKKE OVERDRAS/FREMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA
HJEMMELSHAVER/UTLEIER
GJELDER FESTE

1988/2991-2/51BEST OM GARASJE/PARKERING
14.04.1988
RETTIGHETSHAVER: Knr:4630 Gnr:21 Bnr:1 Fnr:5
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunearkivene.

Vi opplyser om pbl. § 21-10 femte ledd som sier at ferdigattest ikke utstedes for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998. Dette innebærer at kommunen ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette.

Prisantydning

1 700 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Roy Kristian Nordanger
Takstdato : 19.06.2020
Formuesverdi : 306 038,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

DNB
Polisenummer: 1850555

Kommunale avgifter

Kr. 2 717 pr. år
Kommunale avgifter utgjør kr. 2 716,50,- og inkluderer eiendomsskatt og brannsyn/feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

I forbindelse med salget har selger fylt ut et egenerklæringsskjema for boligen. Her opplyser selger om kjente forhold ved boligen. Skjema er datert 16.06.2020 og følgende er bemerket:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Arna & Osterøy VVS - montering varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin, opplegg nytt nytt dusjkabinett og vask mai 2016
Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
- har sett at det har vært mus i ytre boden
Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- tak var lekk, nytt tak montert sommeren 2017
Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Byggmester Amund Lone monterte nytt tak sommer 2017. Terrasse ble bygget av forrige eier
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Hansen Industri Elektro AS - Elektrisk opplegg nytt kjøkken, elektriske arbeider i bod, mai 2016 elektrisk montering av Zindarella toalett,
sommer 2017 nye elektriske stikkontakter i stue og på soverom høst 2017ppsett og montering av baderomsovn.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Ann-Christin Reime Fosse
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Tel. 99 10 01 44
acf@strilamegleren.no

Bestill utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Sist oppdatert: 11.09.2020 13:26. Saksnr. 16-20-0027