Eiendom

Velkommen til Nyresvegen 61 - Leilighet 2!
Velkommen til Nyresvegen 61 - Leilighet 2!
Lys og fin stue med utgang til solrik altan.
Lys og fin stue med utgang til solrik altan.
God plass til å møblere med en raus sofagruppe med plass til hele familien.
God plass til å møblere med en raus sofagruppe med plass til hele familien.
Rolig lesekrok?
Rolig lesekrok?
Flott og moderne kjøkken fra Sigdal. Integrerte hvitevarer er en selvfølge.
Flott og moderne kjøkken fra Sigdal. Integrerte hvitevarer er en selvfølge.
Her er det plass til en hyggelig kontorplass.
Her er det plass til en hyggelig kontorplass.
Lekkert bad med fliser på gulv og vegg. Vaskemaskin og tekniske installasjoner bak skyvedør.
Lekkert bad med fliser på gulv og vegg. Vaskemaskin og tekniske installasjoner bak skyvedør.
Flott baderomsmøblement med lys over speilet.
Flott baderomsmøblement med lys over speilet.
Soverom 1 - med utgang til altanen.
Soverom 1 - med utgang til altanen.
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 - Dette rommet har en walk-in garderobe.
Soverom 3 - Dette rommet har en walk-in garderobe.
Soverom 3
Soverom 3
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Fasade
Fasade
Lekeplass på fellesområdet.
Lekeplass på fellesområdet.
3dplan og 1
3dplan og 1
2dplan og 1
2dplan og 1
Torget
Torget
Voss Gondol
Voss Gondol
Tintrabrua
Tintrabrua

Hordaland
Nyresvegen 61 - Leilighet 2

Prisantydning
Kr 4 490 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2018
Soverom 3
P-rom / BRA 96 / 107m²
Tomteareal 0m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Nyresvegen 61 - Leilighet 2

Adresse

Nyresvegen 61
5700 Voss

Matrikkel

Gnr.194 Bnr.171 Snr.2 i Voss kommune

Beliggenhet, adkomst

Flott utsikt over Vossavangen på andre siden av elven Vosso, og gode lysforhold hele året. Nyre er et sentralt og attraktivt boligområde på Voss, der man nyter godt av gangavstand til Voss sentrum.
Fra Voss sentrum i vest, følg E16 rett gjennom sentrum og inn på RV13 over Langebrua. Like over broen tar en til høyre inn på Gjernesvegen. Fra Voss sentrum i øst, følg RV13 og ta inn til venstre på Gjernesvegen like før Langebrua. Kjør ca 800meter på Gjernesvegen og ta til venstre inn til Nyrefeltet. Følg veien inn i feltet til venstre. Hagabardet tunet ligger på venstre hånd når du har kjørt ca 150 meter oppover i feltet. På fellesvisninger vil det bli skiltet med Strilamegleren-skilt.

Nærområdet

På Nyre er det lett å trives. Her bor du sentralt, men likevel tilbaketrukket, i idylliske omgivelser. Tar man en kort spasertur over Tintrabrua, som går over Vosso, kommer man direkte til idylliske Prestegardsmoen, der det er hyggelig å spasere, enten det er til jobb, skole eller bare for å tusle en tur til Voss sentrum, og alt den har å by på. Her er det godt utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud. Bebyggelsen i feltet består av både eneboliger og blokkbebyggelse, og det er lagt mye innsats fra utbyggers side i å skape et godt nabolag. Det skal blant annet bygges ny gangbro over Vosso, og eksisterende gangveisystem på vestsiden av elven, samt gangveisystemet ved Gjernesvegen skal flettes sammen. Gangbroen skal bygges av kommunen, men utbygger tar en stor del av regningen. Det er også laget til 8 nye nærlekeplasser i feltet, og det blir opparbeidet ballplass i feltet når 1/3 av boligene i reguleringsplanen er bygget ut.

For barnefamilien er Nyre perfekt. Her kan familien nyte godt av kort avstand til både barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skoler, såvel som kort vei til fritidstilbud. Barnehager finnes det flere av innen kort avstand fra Nyre. Den nærmeste er Lundhaugen Barnehage, som ligger i sentrum, men det er flere andre barnehager i nærområdet. Når det begynner å bli tid for at poden skal snøre på seg skolesekken for første gang, er det kjekt å vite at Vangen skule (1.-7.klasse) ligger en kort sykkel- eller spasertur fra Nyrefeltet, i nærheten av Prestegardsmoen. Voss ungdomsskule ligger også ved Prestegardsmoen, der man i tillegg finner Vossabadet, friidrettsstadion, kunstgressmatter og idrettshall m.m. Voss har flere videregående skoler, som også ligger i kort avstand fra Nyre.

På Voss finner man et bredt spekter av kultur- og aktivitetstilbud, sommer som vinter. Voss er kjent for ekstremsport, men nesten uansett hvilken fritidsaktivitet du driver med, er det et tilbud til deg på Voss. Her finner man også golfbane, Voss Vind og Voss Gondol, for å nevne noe.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Leilighetsbygg, byggeår 2018. Lavenergi klasse 2 med vannbåren varme. Boligen er ubrukt. Boligen har etasjeskiller av betong, som er isolert mellom betongen og leilighetsgulvet. Bærekonstruksjoner er i betong og stål, yttervegger i bindingsverk av tre med 250 mm isolasjon. Innvendige vegger i bindingsverk av tre med 100 mm isolasjon. Det er også 100mm isolasjon i himling. Leiligheten har sprinkleranlegg, med brannalarm tilknyttet vekterselskap.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

1.etasje.
Primærrom: 96,6kvm
Bruksareal: 107,5 kvm

Møblering / utstyr

Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer.
Baderom med baderomsmøbler og dusjvegger.
200 liter varmtvannstank.
Rør-i-rør-system.
Vannbåren varme i gulv på alle rom unntatt soverom og bod.
Heis.
Sprinkleranlegg med brannalarm tilknyttet vekterselskap.

Standard

Velkommen til Nyresvegen 61, Leilighet 2. Dette er en stor og flott leilighet med 3 soverom og 1 bad. Boligen er ny og ubrukt, og er klar for innflytting. Det er lagt kvalitetsparkett fra Kährs i alle rom unntatt bad og vaskerom, som er flislagt. Innvendige vegger er belagt med malte gipsplater, bortsett fra badene, som har flis på både gulv og vegg. Planløsningen er gjennomtenkt og praktisk. Like ved inngangsdøren er det inngang til en romslig bod, som vil bli en praktisk og god lagrings- og garderobeplass. Entréen er romslig, og det er god plass til å henge fra seg yttertøy både der og i boden. Innenfor entréen kommer du inn i stuen. Stuen er lys og romslig, og det er plass til å møblere med flere soner. Stuen har store vindusfelt, som sørger for godt lysinnslipp, og har utgang til en stor altan. Stuen og kjøkkenet er malt i tidsriktige og lekre farger, som nok vil tiltale mange.

Kjøkkenet er i en åpent integrert i stuen, en svært sosial og god løsning. Her kan man ha full kontroll på sausen og likevel ikke miste tråden i dialogen med gjestene. Kjøkkenet er lekkert og moderne - og er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har en utmerket planløsning, som sikrer god arbeidsflyt, samtidig som man har god benke- og skapplass. Kjøkkenet har lekre fronter i et stilrent design, og en tøff, steinlignende laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer fra Bosch. Like ved kjøkkenet finner familiens spisebord sin naturlige plass. Fra stuen er det utgang til en flott altan. Her har man gode utsikts- og solforhold, og det er god plass til utemøbler i flere soner.

Leiligheten har et stort og flott bad. Badet er helfliset, dusj med glassvegger og flott baderomsmøblement med speil og lyslist, og har også teknisk rom og vaskerom bak skyvedører.

Leiligheten har tre soverom, alle av god størrelse - med god plass til både seng, garderobeskap og annen møblering som måtte være ønskelig. Ett av soverommene har egen walk-in garderobe.

Som gjennomgangen viser er dette en rålekker 4-roms leilighet som vil kunne passe for mange! Velkommen til oss på visning!

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv unntatt soverom og bod.
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Garanti

Utbygger stiller garanti etter avhendingslovens §2-11 dersom salg skjer før 6 måneder etter ferdigstillelse, som var 14.06.2019.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles parkeringsgarasje. Heis.
Gjesteparkering utenfor.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2891 kvm Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Sameiet har en tomt på 2891 kvm, som er opparbeidet med ferdiglagt grus, plen og prydbeplantning. Her er også laget til lekeplass, benker og en felles takterrasse til benyttelse for sameiets beboere.

Tilliggende fasiliteter

Felles takterrasse.
Fellesarealer/lekeplasser på fellesområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Privat vei til offentlig vei.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Nyre, Nyrefeltet, 1 byggetrinn. Detaljregulering, (planid: 12350924)
Reguleringsformål: Boliger i blokk.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen. Det er heller ikke konsesjonsplikt, og ikke boplikt på eiendommen.

Ferdigattest

Ferdigattest er en attest fra bygningsmyndighetene om at søknadspliktige arbeider er ferdigstilt. Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 06.08.2019.

Diverse opplysninger


Sameie: Sameiget Hagabardet Tunet
Leilighetsnr.:2
Eierbrøk: 1/22
Forkjøpsrett: Nei
Sameieren plikter å følge vedtekter, husordensregler og sameiermøtets evt styrets beslutninger. Dersom en sameier vesentlig misligholder sine plikter overfor sameiet, kan styret pålegge sameieren å fratre seksjonen med minst 3 ukers skriftlig varsel og forlange salg av seksjonen. Tap som er påført sameiet i sammenheng med misligholdet kan dekkes inn av salgsbeløpet. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp). Som vesentlig mislighold regner en blant annet at sameier ikke betaler sin andel av fellesutgiftene etter skriftlig varsel med minst 14 dagers betalingsfrist.
For sameiets felles forpliktelser er den enkelte sameier ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Sameiets kreditorer må først gjøre sine krav gjeldende mot sameiet.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 490 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 2 800,- pr. mnd
Inkluderer TV, internett, vaktmester, vakthold, Vedlikehold og utgifter knyttet til fellesareal.

Forsikring

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 88682719

Kommunale avgifter

Vann og kloakkavgift, samt renovasjon ihht kommunens satser vil komme i tillegg. Det gjelder også eiendomsskatt. Siden eiendommen er helt ny, er dette ikke fastsatt enda. Ta kontakt med kommunen for mer informasjon om dette.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra byggtegninger fra utbygger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Ann-Christin Reime Fosse
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Tel. 99 10 01 44
acf@strilamegleren.no

Bestill utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Sist oppdatert: 01.11.2019 08:46. Saksnr. 16-19-0090