Eiendom

Illustrasjon fasade
Illustrasjon fasade
Visualisering med leilighetsnr
Visualisering med leilighetsnr
Fasade nord og øst
Fasade nord og øst
Fasade sør og vest
Fasade sør og vest
Plantegning leilighet 1
Plantegning leilighet 1
Plantegning leilighet 2
Plantegning leilighet 2
Plantegning leilighet 3
Plantegning leilighet 3
Plantegning leilighet 4
Plantegning leilighet 4
Valestrand
Valestrand
Barnehage
Barnehage
Bullahuset
Bullahuset
Fergen
Fergen
Blikk opp mot Rundhovde
Blikk opp mot Rundhovde
Brakvatnet
Brakvatnet
Engasjement
Engasjement
20190515_164714(0)
20190515_164714(0)

Hordaland
Rundhovde Leilighet 1

Prisantydning
Kr 2 600 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Soverom 3
P-rom / BRA 82 / 85m²
Tomteareal 0m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Rundhovde Leilighet 1

Prosjektet omhandler oppføring av nybygg i form av 4-mannsbolig på tomt BK5 innenfor reguleringsplan for Rundhovde. Eiendommen ligger nydelig plassert på en solrik åskam i Rundhovde boligfelt på Valestrand. Området er både landlig og familievennlig. Her er du omgitt av flotte turområder slik at alt ligger til rette for en aktiv livsstil og gode oppvekstvilkår. Fra eiendommen er det gangavstand til Valestrand sentrum med lege, tannlege, post og diverse butikker og spisesteder m.m.

Salgsstatus

Leilighet 2 og 3 er solgt. Leilighet 4 er reservert tom. 04.02.20.

Adresse

Rundhovde Leilighet 1
5281 Valestrandsfossen
1. etasje

Matrikkel

Gnr. 135 bnr. 128 snr. 1

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger nydelig plassert på en solrik åskam i Rundhovde boligfelt på Valestrand. Området er både landlig og familievennlig. Her er du omgitt av flotte turområder slik at alt ligger til rette for en aktiv livsstil og gode oppvekstvilkår.

Nærområdet

Fra eiendommen er det gangavstand til Valestrand sentrum med lege, tannlege, post og diverse butikker og spisesteder. Skole, ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og båtmarina ligger også i nærheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon

Prosjektet omhandler oppføring av nybygg i form av 4-mannsbolig på tomt BK5 innenfor reguleringsplan for Rundhovde.

Leilighet 2 og 3 er solgt.

Boligbygget blir, etter planen, det første av totalt 3 bygg på denne tomten. På tomten skal det føres opp 2 firemannsboliger og 1 tomannsbolig, altså 10 enheter totalt. Alle enhetene skal, som et utgangspunkt, inngå i det samme sameiet. Dette er bakgrunnen for at eierbrøken er 1/10. Det må her tas forbehold da de øvrige bygg p.t ikke er omsøkt ovenfor bygningsmyndighetene. Selger tar derfor forbehold om antall seksjoner i sameiet. Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken.

Byggearbeidene for denne 4-mannsboligen er startet og bygget vil etter planen stå ferdig i løpet av juni 2020.

Overtakelse av leilighet avklares i forbindelse med bud.

Bygninger og byggemåte

Bygget vil bli fundamentert på komprimerte steinmasser som igjen ligger på fast berg. Yttervegger blir satt opp i tre og isolert i følge TEK 17 kravene, utenom kjellerveggene mot fylling som vil bli levert i betong.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 85 kvm

Standard

Innvendig
Stue: Alle leilighetene får en fin og romslig åpen stue/kjøkken løsning. Direkte utgang til balkong/uteområde.

Soverom: Alle leilighetene leveres med 3 soverom.

Boder: 1 stk innvendig sportsbod for leilighetene i første etasje. For leilighetene i underetasjen blir det utvendig sportsbod, samt en liten innvendig bod.

Gulv: I tørre rom vil det bli levert 3-stavs eikeparkett av god kvalitet. I yttergangen kan kjøper velge fliser til inntill 200 kr pr, m2.

Listing: Listverk på gulv, rundt vinduer og rundt dører leveres i 12x58 mm hvitmalt. I tak leveres enkel skyggelist 21x34 mm hvitmalt. Spikerhull i listverk vil være synlig.

Innevendige vegger: Innvendige vegger bekles med ferdigmalte MDF-plater.

Garderobeskap : Det leveres 1 m garderobeskap pr. sengeplass. Garderobeskapene leveres i hvit slett utførelse med slagdører.

Kjøkken
Valgfritt kjøkken inntill kr. 60.000,- inklusiv montering.

Det vil bli levert balansert ventilasjon i alle leilighetene. Egen styringsenhet for ventilasjonsanlegget som plasseres på vegg hvor det anses mest hensiktsmessig. Det legges opp til eget avkast fra kjøkkenventilasjon.

Oppvarming

Hver leilighet vil få varmepumpe med luft til vann med viftekonvektor i stue og vannbåren varme i baderomsgulv og gulv i gang.

Parkering

Sameiet vil disponere 15 stk parkeringsplasser. Firemannsboligen deler på 6 av disse.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 194 kvm.

Uteareal er i utgangspunktet fellesareal, men leilighetene i underetasjen vil få rundt 50 m2 uteareal hver som de skal disponere eksklusivt. Leilighetene oppe får hver sin private terrasse. Utearealet ferdigstilles samtidig med bygget eller så snart årstiden tillater det.

Prisantydning

2 600 000,- (Fast pris)

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegninger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Ved innlevering av "kjøpetilbud" er kjøper bundet når ordren innlevert selger. Selger er bundet av ordren når selger har akseptert samme ordre. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er derfor ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på leiligheten.

Fra 1. januar 2014 må alle bud og som inngis til megler være skriftlig. Budgiver må legitimere seg ovenfor megler ved inngivelse av første bud, og bud må være signert. Dersom det er flere budgivere må alle legitimere seg og signere budskjema.

For å levere "kjøpetilbud" kan man benytte budskjemaet som er tatt inn i denne salgsoppgaven. Budskjemaet må være signert og legitimasjon av budgiver(e) må vedlegges. Budgiver vil motta en skriftlig mottaksbekreftelse når budet er kommet til meglers kunnskap. Budgiver som ikke mottar bekreftelse må snarest kontakte ansvarlig megler Tom Andre Sivertsen pr. telefon 922 97 292 eller på kontoret på telefonnr. 56 99 26 00. Det advares mot å sende kopi av bankkort elektronisk.

Man kan også benytte "Gi bud"-knappen på prosjektets hjemmeside. Man går da inn på: https://strilamegleren.no/bolig-til-salgs/ og finner prosjektet. Man går deretter inn på den aktuelle leiligheten man ønsker å legge inn bud på og finner "gi bud"-knappen. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Bud, som ikke er skriftlig eller som mangler enten budgivers signatur eller kopi av legitimasjon vil, som hovedregel, ikke kunne formidles videre av megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Dokumenter

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 27.05.2020 14:36. Saksnr. 16-19-0044